Berrak Temizlik Konya Koltuk Yıkama

Evde, Ofiste Koltuk, Sandalye Temizliği Nasıl Yapılır?

Evde ofite koltuk sandalye temizleme işlemi

Evde, Ofiste sandalye koltuk, kanepe nasıl temizlenir hakkında "Berrak Temizlik Konya Koltuk Halı Perde Yıkama" olarak size kısa ama yararlı bilgiler vereceğiz.

  • İlk adım olarak evde veya ofisinizde kullandığınız sandalye veya koltuğun üstünde bulunan toz ve kalıntıları bir süpürge aracılığıyla temizleyin.
  • Kazak gibi yünlü kıyafetlerden kopup sandalye veya koltuğunuza yapışmış olabilecek tüy ve kılları bir tüy toplama rulosu yardımıyla temizleyin.
  • Ardından kullanacağınız temizleme ürününüzü mikro fiber özelliği olan nemli bir beze sıkın ve kullandığınız sandalye veya koltuğa dairesel hareketlerle uygulayın bu işi kirler çıkana kadar uygulayın.
  • Bu işlem sırasında bezinizin çok ıslak olmamasına ve kullandığınız temizlik ürününü gereğinden çok sürmemeye dikkat edin sandalye veya koltuklardaki kumaşların gözenekli olması sıvıları içine çekip koltuk ve sandalye süngerinin emmesine ve istenmeyen kokulara, küfe, pasa sebep verir.
  • Silme işlemini tamamladıktan sonra nemli bir bez aracılığıyla sandalye veya koltuğunuzu durulayın ardından kuru bir bezle silerek kurulayın kuruduğundan emin olmak için bir saç kurutma makinasından yardım alabilirsiniz.
  • Kullandınız sandalye veya koltuk deri ise temizlik işleminden sonra vazelin sürerek deriyi besleyebilir, yumuşatabilir ve parlatabilirsiniz.
  • Berrak temizlik olarak koltuklarınızı ve sandalyelerinizi önce özel deterjanlarımız ve cihazlarımız ile dokularına zarar vermeden ovalıyor. Daha sonra yüksek vakum gücüne sahip son sistem makinelerimizle kirleri çekiyoruz. Böylece sandalye ve koltuklarınızın içine dahi işlemiş kir ve lekeleri temizliyoruz.
  • Eğer kullandığınız sandalye ve koltuğunuzdaki kir zorlu bir leke ise veya koltuğunuzun kumaşı özel bir kumaş ise veya kendinizin temizleyemeyeceğinizi düşünüyorsanız bu iş için profesyonel bir yardım almalısınız Berrak Temizlik olarak Konya'da profesyonel temizlik hizmeti veriyoruz. Yerinde sandalye koltuk yıkama ve temizleme işlemleri yapıyoruz. Hemen ürünlerinizi temizletmek için 0 (537) 348 6869 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz. Daha önce yaptığımız temizlik işleri ile ilgili fotoğraf ve videolar için tıklayınız.

Evde ofite koltuk sandalye temizlemenin püf noktaları

  • Aşırı ıslatılırsa sünger sıvıyı emer ve zamanla küf, pas, çürümeye sebep olabilir.
  • Özel kumaş var ise bunların temizleme talimatı okunmalı uygun yöntem kullanılmalıdır.
  • Kullanılan deterjanların sandalye ve koltuğun kumaşına zarar vermeyeceğinden emin olunmalıdır.
  • Temizleme yapayım derken kirlerin ve lekelerin koltuğun ya da sandalyenin içine işlenmemesine dikkat edilmelidir.

Kayıt Tarihi :

2/26/2018

Görüntülenme :

2984

Anahtar Kelimeler :

evde sandalye temizliği, evde koltuk temizliği, ofiste sandalye koltuk temizliği,

Konya Koltuk Temizlik Tanıtım Reklam

Berrak Temizlik olarak Konya'da ve ilçelerinde ev, ofis ve iş yerlerinde temizlik hizmetleri vermekteyiz. Sizde yerinde temizlik hizmetlerimizden faydalanmak isterseniz 0 (537) 348 6869 hemen arayın.

Meram Perde Yıkama, Meram Araç Detaylı Temizlik, Meram Koltuk Temizlik, Meram Halı Yıkama, Selçuklu Araç İçi Detaylı Temizlik, Selçuklu Koltuk Yıkama, Selçuklu Perde Temizlik, Selçuklu Halı Yıkama, Karatay Kanepe Yıkama, Karatay Perde Yıkama, Karatay Araç Koltuk Yıkama, Konya Kanepe Yıkama, Konya Yatak Yıkama, Konya Araç Koltuk Yıkama, Konya Oturma Grubu Yıkama, Konya Tül Yıkama, Konya Halı Yıkama, Konya Koltuk Yıkama,

Etiketler

Oturma Grubu Yıkama, Koltuk Yıkama, Tül Yıkama, Perde Temizlik, Koltuk Temizlik, Halı Yıkama, Minder Yıkama, Oto Detaylı Temizlik, Köşe Takımı Yıkama, Koltuk Yıkama, Perde Yıkama, Sandalye Yıkama, Yatak Yıkama, Araç Koltuk Yıkama, Araç Detaylı Temizlik, Berjer Yıkama,