Berrak Temizlik Konya Koltuk Yıkama

Koltuk Nasıl Yıkanır?

Evde ofisteki koltuklarımız ve arabımızın koltukları sıkça lekelenmektedir. Koltukları temizlemek küçük ve basit lekeler için kolaydır fakat zorlu lekelerde bu işlem zordur.

Koltuk kanepe yıkama nasıl yapılır

Evde, ofiste ve arabanızın koltuklarınızı şu şekillerde temizleyebilirsiniz;

Koltuklarınızın minderleri çıkıyor ise onları çıkarıp uygun bir yerde fırça ve sabunlu su ile güzelce yıkayabilir, daha sonra bol su ile durulayıp, güneş görmeyen bir yere asıp kurutabilirsiniz. Bu yöntemi araç koltuklarınıza da uygulayabilirsiniz. Burada dikkat etmemiz gereken unsurlar, kuruma işlemi hava şartlarına göre 2-3 gün sürebilir. Sıcak su ile yıkanırsa ve güneşte kurutulursa solma işlemi olabilir. Birde kullanılan deterjanın çamaşır suyu içermemesi gerekmetedir. Buna da dikkat etmek gerekir. Eğer hızlı kuruma, tam temizlik istiyorsanız Konya yerinde temizlik hizmeti veren firmalar dan profesyonel destek almanız daha faydalı olacaktır.

Koltuk kanepe temizleme nasıl yapılır

Eğer minderleriniz çıkmıyor ise, burada lekenin olduğu yerde varsa kaba parçaları öncelikle alınız. Daha sonra nemli bir bez ile koltuk kumaşınıza zarar vermeyecek bir temizleyici ile beraber oval daireler ile lekenin olduğu yeri temizleyiniz. Aşırı bastırmak kirlerin koltuğun iç minderine gitmesine sebep olabilmektedir. Buda koku, pas ve küf oluşumuna sebep olabilir. Daha sonra kuru bir bez ile ilgili alan tekrar silinerek temizleme işlemi tamamlanmış olabilir.

Konya yerinde koltuk yıkama ve temizleme

Lekeleriniz büyükse ve silmeye uygun yerde bulunmuyorsa, özel kumaşlı koltuk ise, profesyonel temizlik hizmeti almanız daha faydalı olacaktır. Konya yerinde koltuk yıkama olarak ev, ofis ve iş yerlerizde koltuk, kanepe, sandalye, araç koltuk, araç döşeme ve araç tavan temizlik hizmeti vermekteyiz. Karatay, Selçuklu ve Meram ilçelerinden bu hizmeti almak için hemen bizi 0 (537) 348 6869 nolu telefondan arayabilirsiniz. Daha önce yaptığımız temizlik işleri ile ilgili fotoğraf ve videolara Galeri sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Kayıt Tarihi :

3/2/2014

Görüntülenme :

2409

Anahtar Kelimeler :

koltuk yıkama, kanepe yıkama, araç koltuk yıkama,

Konya Koltuk Temizlik Tanıtım Reklam

Berrak Temizlik olarak Konya'da ve ilçelerinde ev, ofis ve iş yerlerinde temizlik hizmetleri vermekteyiz. Sizde yerinde temizlik hizmetlerimizden faydalanmak isterseniz 0 (537) 348 6869 hemen arayın.

Meram Perde Yıkama, Meram Araç Detaylı Temizlik, Meram Koltuk Temizlik, Meram Halı Yıkama, Selçuklu Araç İçi Detaylı Temizlik, Selçuklu Koltuk Yıkama, Selçuklu Perde Temizlik, Selçuklu Halı Yıkama, Karatay Kanepe Yıkama, Karatay Perde Yıkama, Karatay Araç Koltuk Yıkama, Konya Kanepe Yıkama, Konya Yatak Yıkama, Konya Araç Koltuk Yıkama, Konya Oturma Grubu Yıkama, Konya Tül Yıkama, Konya Halı Yıkama, Konya Koltuk Yıkama,

Etiketler

Oturma Grubu Yıkama, Koltuk Yıkama, Tül Yıkama, Perde Temizlik, Koltuk Temizlik, Halı Yıkama, Minder Yıkama, Oto Detaylı Temizlik, Köşe Takımı Yıkama, Koltuk Yıkama, Perde Yıkama, Sandalye Yıkama, Yatak Yıkama, Araç Koltuk Yıkama, Araç Detaylı Temizlik, Berjer Yıkama,