Berrak Temizlik Konya Koltuk Yıkama

Koltuk Temizliği Nasıl Yapılır?

Gündelik hayatımız da yaşadığımız yorgunluğu üstümüzden atmak, rahatlamak, arkadaş ve komşularımızla vakit geçirmek için kullandığımız koltuklarımızın hem temiz ve düzenli hem de evimizi ferah tutmasını isteriz. Evimizin temiz olması hem ruhsal sağlığımız hem de hijyen bakımında önemli bir role sahip olması sebebiyle bu yazımızda koltuk türünüze göre koltuklarınızı nasıl yıpratmadan ve eskitmeden temizleyebileceğiniz anlatacağız.

Biz bu yazımızda her ne kadar koltuk temizliği ile ilgili genel bilgiler versek de koltuk, kanepe, oturma grubu, berjer, yatak gibi ev ve ofis eşyalarınızı mümkünse profesyonel ekiplerden yardım alarak temizletiniz. Hem daha ürünlerinizin ömrü için hemde sağlığınız için daha yararlı olacaktır.

Profesyonel koltuk, kanepe, yatak temizliği için Berrak Temizlik ile iletişime geçebilirsiniz. Konya merkez ilçelerinde hızlı, kaliteli ve profesyonel temizlik hizmeti.

Koltuk, kanepe, oturma grubu temizliği nasıl yapılır?

  • İlk önce bir süpürge veya gırgır aracılığıyla kanepe veya koltuk üzerindeki tüy vb nesneleri temizleyin,
  • Ilık su dolu bir kap içerisine arap sabununu veya beyaz sabun koyun,
  • Silerken kullanacağınız bir orlon, bez ya da lifi kaba sokun,
  • Ardından temizleyeceğiniz koltuğu yıpratmayacak şekilde güzelce ovalayın,
  • Silme işlemi bittikten sonra durulama işlemine geçin,
  • Durularken soğuk su dolu bir kaba az yumuşatıcı koyun ki hem yumuşatsın hem temiz bir koku versin.
  • Çıkarılabilir koltuk kılıflarınız varsa makinaya atarak yıkayabilirsiniz.

Bu yazımızda koltuk nasıl temizlenir bununla ilgili size bilgi vermek istedik. Fakat kesin ve gerçek temizlik için profesyonel temizlik firmalarına bu temizliği yaptırmanız daha doğru olacaktır. Temizlik esnasında olabilecek aksilikleri en aza indirmek için en ideal çözüm budur. Konya yerinde koltuk temizleme hizmeti almak için Konya Koltuk Yıkama İletişim sayfamızdan hemen bize ulaşabilirsiniz.

Kayıt Tarihi :

2/28/2014

Görüntülenme :

2372

Anahtar Kelimeler :

koltuk temizleme, konya koltuk yıkama, koltuk temizliği nasıl yapılır,

Konya Koltuk Temizlik Tanıtım Reklam

Berrak Temizlik olarak Konya'da ve ilçelerinde ev, ofis ve iş yerlerinde temizlik hizmetleri vermekteyiz. Sizde yerinde temizlik hizmetlerimizden faydalanmak isterseniz 0 (537) 348 6869 hemen arayın.

Meram Perde Yıkama, Meram Araç Detaylı Temizlik, Meram Koltuk Temizlik, Meram Halı Yıkama, Selçuklu Araç İçi Detaylı Temizlik, Selçuklu Koltuk Yıkama, Selçuklu Perde Temizlik, Selçuklu Halı Yıkama, Karatay Kanepe Yıkama, Karatay Perde Yıkama, Karatay Araç Koltuk Yıkama, Konya Kanepe Yıkama, Konya Yatak Yıkama, Konya Araç Koltuk Yıkama, Konya Oturma Grubu Yıkama, Konya Tül Yıkama, Konya Halı Yıkama, Konya Koltuk Yıkama,

Etiketler

Oturma Grubu Yıkama, Koltuk Yıkama, Tül Yıkama, Perde Temizlik, Koltuk Temizlik, Halı Yıkama, Minder Yıkama, Oto Detaylı Temizlik, Köşe Takımı Yıkama, Koltuk Yıkama, Perde Yıkama, Sandalye Yıkama, Yatak Yıkama, Araç Koltuk Yıkama, Araç Detaylı Temizlik, Berjer Yıkama,