Berrak Temizlik Konya Koltuk Yıkama

Araç Koltukları Nasıl Temizlenir?

Bu yazımızda size kendi imkanlarınızla araç koltuklarınızı nasıl temizleyebilirsiniz bundan bahsedeceğiz. Eğer koltuğunuzda basit lekeler var ise bu yöntemlerle lekeleri temizleyebilirsiniz. Aslında bu genel olarak temizleme değil, lekeleri su ve deterjan yardımı ile koltuğun içine gönderme işlemi diyebiliriz. Lekelerin bir kısmını temizlesenizde bir kısmı içe doğru itmiş oluyorsunuz. Gerçek, sağlıklı bir temizlik için muhakkak profesyonel makinelerle koltuğunuzun içine dahai giden kirleri çektirmeniz gerekiyor. Oto koltuğunuzu profesyonel şekilde ilk günkü gibi bir görünüme sahip olacak şekilde temizletmek için hemen bize ulaşın 0 (537) 348 6869, Konya yerinde araç koltuk temizleme, Berrak temizlik.

Araç koltuğu temizleme

Araç koltuğunuzu temizlerken yapmanız gereken ilk iş bir elektronik süpürge yardımıyla araç koltuğunuzdaki, bezle silerken kumaşa zarar verebilecek ve leke yapacak kalıntı ve kırıntıları temizlememiz gerekmektedir. Kalın ve ince iki farklı süpürge ucu kullanarak dikiş aralarını da süpürebilirsiniz.

Bu işlemden sonra nemli bir bez aracılığıyla kullanacağınız temizlik malzemesini veyahut araç koltuğu yıkama şampuanınızı lekeli yere sürebilir veya direk sıkabilirsiniz. Eğer sıvı bir solüsyon kullanıyorsanız gereğinden fazla sıkmamaya özen gösteriniz. Aynı şekilde kullanmakta olduğunuz bezin çok ıslak olmamasına özen gösteriniz fazla sıvı madde kullanımında araç koltuğunuzun içindeki minderin bu sıvıları emerek küf ve koku yapmasına neden olabilirsiniz. Solüsyonunuzu sürdükten / sıktıktan sonra bir iç temizlik fırçası ile silebilir ve kumaş gözeneklerini temizleyebilirsiniz. Bu işlem sırasında sert bir fırça kullanmaktan kaçınınız ser bir fırça kullanımı kumaş yüzeyindeki lifleri yıpratacak ve iz bırakacaktır.

Bir sonraki adım olarak mikrofiber özellikteki bir bez aracılığıyla kiri çıkarmak için oval hareketler ile solüsyon sürdüğünüz yeri siliniz bu adımları kir çıkana kadar tekrarlayınız. Araç koltuğunuzu kullanıma hazır hale getirmek için son adım olarak kuru bir bez ile sildiğiniz noktayı kurulayınız kurulandığından emin olmak için fön makinesi kullanabilirsiniz.

Bu işlemleri kendiniz yaptığınızda kiri ve lekeyi koltuğun minderinin içine itebilirsiniz. Daha sağlıklı, hijyenik bir temizlik için; Berrak Temizlik olarak Profesyonel Yerinde Araba Koltuğu temizleme hizmeti vermekteyiz. Daha önceki yaptığımız işlerle ilgili görsel ve videolar için Galeri, ve Araç koltuğu temizletmek için iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Araç Koltuk ve Döşeme Yıkama fiyatları

Araç koltuk yıkama fiyatları çoğu etkene göre ( Koltuk sayısı, yerinde yıkama veyahut kişi tarafından aracın dükkana getirilmesi) durumunda deişiklik gösterebilir. Ortalama araç koltuğu yıkama fiyatı 75 - 200TL civarındadır. Araç döşeme yıkama fiyatı ise arabaya göre deişebilirken ortalama 100 - 250 TL arasındadır. Detaylı bilgi ve fiyat için bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Arap sabunu ve Aspirin ile araba koltuk temizliği

Arap sabunu ve aspirin ile de yukarıda anlattığımız adımları izleyerek araba koltuğunuzu temizleyebilirsiniz ama en sağlıklısı profesyonel yardım almaktır. Araç koltuk yıkama yorum internette en çok aratılan aramalardan birtanesidir, bu arama bize insanların araç koltuk yıkama işlemine ne kadar önem verdiğini göstermektedir. Sizde bizi arayıp bu profesyonel ve kaliteli hizmetten yararlanabilirsiniz

Araç tavan döşemesi nasıl temizlenir

Araç tavan döşemesinin temizlik süresi döşemenin türüne ve araç içerisinde sigara içilip içilmemesine göre değişse de kendinizde araç tavan döşemenizi temizleyebilirsiniz. Ama yine tavsiyemiz profesyonel yardım almanızdır.

Araç tavanında ki lekeleri düzenli aralıklarla temizlemezseniz lekenin çıkması zor olabilir en kötü senaryo lekenin kalıcı hale gelmesi olacaktır. Temizlik için farklı deterjanlar kullanabileceğiniz gibi araç iç döşeme temizliği için kullanılan temizlik malzemelerini de tercih edebilirsiniz. Eğer püskürtme başlıklı bir şişeniz yoksa kullanılacak temizlik malzemesini bir kovada iyice köpürtünüz. Bezinizi suya daldırın ve çıkartıp sıkın bu iş sırasında fazla ıslak bez kullanmak araç tavanını iskelete yapıştıran yapıştırıcının çözülmesine ve tavanın sarkmasına sebep olabilir. Temizlik sırasında mikro fiber bir bez kullanınız bu sayede temizlik daha sağlıklı olacaktır. Araç tavan döşemeyi mikrofiber bez ile oval hareketlerle siliniz bu işlemi leke çıkana kadar tekrarlayınız. Silme işlemi ardından döşemeyi kurulayınız.

Kayıt Tarihi :

2/28/2014

Görüntülenme :

2665

Anahtar Kelimeler :

araç koltuk yıkama, oto koltuk temizleme, yerinde araç koltuk yıkama,

Konya Koltuk Temizlik Tanıtım Reklam

Berrak Temizlik olarak Konya'da ve ilçelerinde ev, ofis ve iş yerlerinde temizlik hizmetleri vermekteyiz. Sizde yerinde temizlik hizmetlerimizden faydalanmak isterseniz 0 (537) 348 6869 hemen arayın.

Meram Perde Yıkama, Meram Araç Detaylı Temizlik, Meram Koltuk Temizlik, Meram Halı Yıkama, Selçuklu Araç İçi Detaylı Temizlik, Selçuklu Koltuk Yıkama, Selçuklu Perde Temizlik, Selçuklu Halı Yıkama, Karatay Kanepe Yıkama, Karatay Perde Yıkama, Karatay Araç Koltuk Yıkama, Konya Kanepe Yıkama, Konya Yatak Yıkama, Konya Araç Koltuk Yıkama, Konya Oturma Grubu Yıkama, Konya Tül Yıkama, Konya Halı Yıkama, Konya Koltuk Yıkama,

Etiketler

Oturma Grubu Yıkama, Koltuk Yıkama, Tül Yıkama, Perde Temizlik, Koltuk Temizlik, Halı Yıkama, Minder Yıkama, Oto Detaylı Temizlik, Köşe Takımı Yıkama, Koltuk Yıkama, Perde Yıkama, Sandalye Yıkama, Yatak Yıkama, Araç Koltuk Yıkama, Araç Detaylı Temizlik, Berjer Yıkama,